Kosárlabda

2 órája

Szezonnyitóra invitálja a szurkolókat az Alba

Augusztus 30-án szezonnyitó rendezvényt tart az Alba Fehérvár férfi NB I/A-s kosárlabda csapata.

Szabó Róbert

A szezonnyitó egyben toborzási nap is lesz, így a kicsiket is várja az Alba

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Alba Fehérvár elkezdte a felkészülést a férfi kosárlabda NB I/A új idényére és elkészült a felkészülési menetrend is. A csapat ma bejelentette, augusztus 30-án szezonnyitó rendezvényre várják a szurkolókat és az érdeklődőket a Bregyó közi Ifjúsági Sportcentrumba. 

A program 16.00 órakor kezdődik a megnyitóval, majd a szurkolóknak lehetősége lesz, hogy kötetlenül beszélgessenek a felnőtt csapat tagjaival. A társalgás után aztán aktivizáhatják magukat a kihívásra vágyók, hiszen 17.00 órától játékos, labdás versenyek veszik kezdetüket, ráadásul a játékosok bevonásával. A nevezők két műfajban mérethetik meg magukat, páros versenyben és streetballban. Előbbinél két pár versenyez egymás ellen, az egyes párokat egy szurkoló és az Alba játékosa alkotja, a feladatuk pedig, hogy értékesítsenek egy ziccert, egy büntetőt és egy hárompontos dobást. Az a pár nyer, aki hamarabb végrehajtja a feladatot, amire 1 perc van. Utóbbinál három a három elleni játékra invitálják a szurkolókat, ahol a játékosokkal együtt alkothatnak majd egy csapatot. A játékot a streetball-szabályok alapján rendezik és 11 pontig, vagy 5 percig tart. A legjobbak mindkét számban értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

A klub felhívja a figyelmet arra is, hogy a szezonnyitó egyben egy toborzó is lesz, hiszen a csapat utánpótlás-edzői végig ott lesznek az eseményen, így várják gyermekek, fiatalok jelentkezését is, akik megmutathatják mit tudnak.

Az Alba Fehérvár a sportos progam mellett tombolasorsolással is készül, amelynek szintén értékes nyereményei lesznek.

A versenyekre jelentkezni a lentebb látható Facebook-posztban leírtak szerint lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában