közmű-rekonstrukció

2021.07.10. 15:00

Forgalomkorlátozás a Budai úton

Székesfehérvár Önkormányzatának beruházásában megújul a Budai út Seregélyesi út és Lövölde utca közötti szakasza – tudtuk meg az Önkormányzati Kommunikációs Központ internetes honlapjáról.

FMH

A közmű-rekonstrukciós munkálatok újabb üteme 2021. július 9-én, pénteken reggel kezdődött a Budai út – Lövölde utca – Gáz utca csomópontban. A vízvezeték-kiváltási munkálatok első szakaszában a Budai úton, valamint a Gáz utcában sávlezárásokra kell számítani: megszűnik a Budai úton a belváros irányából érkező járművek számára a Gáz utcára történő balra kanyarodás lehetősége. A csomópont többi ágán a továbbhaladás szempontjából az eredeti forgalmi rend szerint, de csökkentett sávszámban lehet közlekedni. A munkavégzés idején – a csomópont-kapacitás csökkenése miatt – torlódásokra kell számítani. Kérik a közlekedőket, hogy úti céljaik megtervezésekor a bevezetett korlátozásokat vegyék figyelembe, illetve, ha lehet, keressenek másik útvonalat. A gépjárművezetőknek azzal is számolniuk szükséges, hogy a Hadiárva utcai, valamint a Zrínyi utcai csomópontokban bevezetett korlátozások továbbra is érvényben vannak. Az előkészítő közműrekonstrukciókkal és közműkiváltásokkal együtt a munkálatok előreláthatólag 2021. szeptember 30. napjáig tartanak majd. A kivitelező a munkálatok idejére kéri a közlekedők türelmét és megértését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában