Frissen Fejérből

2021.08.13. 11:00

Ősztől indul a szervezetfejlesztő tréner szak az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a Pannonjob Kft. együttműködésében az ősztől szervezetfejlesztő tréner szakirányú továbbképző szakot indítanak az intézményben.

V. Varga József

A görög gondolkozót idézte meg Molnár Attila ügyvezető (j) partnereinek

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Amint a csütörtökön megtartott sajtótájékoztatón elhangzott: a vállalati igényekhez, elvárásokhoz igazodva olyan szakemberek képzése a cél, akik elébe mennek a kihívásoknak, és képesek a folyamatosan változó gazdasági és piaci környezetben az adott vállalati szervezeti struktúra és az emberi erőforrás összehangolására.

Ismét találkozott az igény és a lehetőség – emelte ki Mészáros Attila, Fehérvár alpolgármestere. Hiszen az ipar, a gazdasági környezet folyamatosan változik, bővül és fejlődik, és ehhez kell igazítani a mögötte lévő képzést is. Mindehhez számos továbbképzési struktúra áll az egyetem rendelkezésére.

A görög gondolkozót idézte meg Molnár Attila ügyvezető (j) partnereinek
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A pandémia határozottan közbeszólt – hangsúlyozta Molnár Attila, a kft. ügyvezetője. Ha valamikor igaz, hát most fokozottan az Hérakleitosz gondolata, miszerint: „Az egyetlen állandó a változás maga.” A vállalatok szinte folyamatos szervezetfejlesztésben vannak! És a cégeknél a fejlett technológia általában nem párosul a megfelelő, előremutató szervezeti formákkal, a szervezetfejlesztő trénerek ezt is orvosolhatják.

Fejes Gábor, az Alba Regia Műszaki Kar szakfelelőse arról beszélt, hogy a képzésre elsősorban azokat várják, akik már trénerként dolgoznak, de a más területeken tevékenykedőket ugyanúgy. A továbbképző szak szeptember 18-án indul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában