Osztálytalálkozó

2022.06.22. 07:10

„Ugye, emlékeztek?” - 55 éve ballagtak el a kislángi osztályból

A kislángi általános iskola 1967-ben végzett 8. a és 8. b osztályának tanulói közös osztálytalálkozón ünnepelték meg az 55. évfordulót.

FMH

Közös csoportkép is készült, ezzel ért véget a találkozó

Forrás: Az osztály

– A két osztályból harmincegyen vettünk részt a mostani összejövetelen. Szeretettel emlékeztünk vissza a két alsós tanítónkra Abszenger Aidára és Horváthné Zsuzsa nénire, akik bevezettek bennünket a számok és a betűk birodalmába – kezdte a lapunknak küldött beszámolót Udvardiné Ruzicska Julianna.

– A 8 év alatt sok tudással, élménnyel lettünk gazdagabbak, ehhez azonban kellettek olyan tanárok, mint Artúr bácsi, Marika néni, Baranyai tanár bácsi, Erzsi néni, Joli néni és még sorolhatnám. Ők azok, akiktől az útravalót kaptuk. Valamennyien megálltuk a helyünket az életben – tette hozzá olvasónk. Kiemelte azt is, hogy a b osztály egyébként minden évben találkozik.

Aztán a finom ebéd, torta elfogyasztása után felelevenítették a közösen megélt gyermekkori csínytevéseket, rosszaságaik történetét. Elkészült a b osztály két osztályfája, melyen gyermekeik, unokáik is szerepelnek.

Természetesen friss, új közös csoportkép is készült a jeles alkalmon, ezzel ért véget a nyári nagy, jubileumi osztálytalálkozó, „amelyen néhány órára elfelejtettük valódi korunkat és visszatértünk a gyermekévekbe”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában