Most érdemes lőni egy képet!

2022.10.12. 16:02

Felvette őszi köntösét a besnyői szelfipont

Csodás őszi hangulat járja át a besnyői szelfipontot. Az természetes anyagok felhasználásával készült dekorációt a helyiek is elismeréssel fogadták. Készületnek az évszak hangulatához passzoló fotók!

Héjj Vivien

Forrás: Önkormányzat

A szelfizés divatja az évek előrehaladtával sem halványul, s immár egyre több településen találunk lehetőséget a különleges fotók elkészítéséhez. A településnevekből megalkotott szelfipontok egyik különlegessége, hogy egy kis fantáziával és kézügyességgel, valamint néhány önzetlen segítő közreműködésével akár minden évszakban megújulhatnak, s még különlegesebb hátteret adhatnak a fotók elkészüléséhez.

Forrás: Önkormányzat

Nos, a besnyői szelfipont immár őszi köntösébe öltözött. A helyiek keze munkáját dicsérő alkotás elé egy-egy fotó erejéig biztosan szívesen beállnak a helyieken túl azok is, akik csak átutazóban érintik a települést. A halloween és az ősz motívumait egyszerre felvonultató, természetes anyagok felhasználásával készült dekoráció garantáltan vidámmá teszi az olykor már komornak tűnő őszi napokat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában