Horváth Lilla és Bertirotti Mona remekelt

2022.12.14. 10:10

Miss Tini Hungary 2022 fináléjában dunaújvárosi lány fejére került a korona

Hétvégén rendezték meg a Miss Hungary 2022 nemzeti szépségverseny gálaesttel egybekötött döntőjét, ahol megválasztották a Miss Tini és a Miss Hungary 2022 udvarhölgyeit és királynőit. Tini korosztályban dunaújvárosi szépségek taroltak. Horváth Lillát kishercegnővé koronázták, második udvarhölgyének Bertirotti Monát választotta a szépszámú zsűri.

DUOL.HU

Fotó: Miki Bemer

A 2022-es királynő megkoronázását 150 néző jelenlétében rendezték meg december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében. A 26 tagú mezőny a Crystal kis és nagyestélyi és a Paloma fürdőruháiban vonult végig a kifutón a zsűri előtt. A rendezvényt színesítette több fellépő produkciója mellett Freelusion-show és Dinasua design-bemutató is emelte a hangulatot.

Kishercegnő és udvarhölgyei
Fotós: Miki Bemer

Lilla ezzel az eredménnyel megkapta a lehetőséget, hogy egy másik kontinens szépségversenyén képviselje Magyarországot. További különdíjak, értékes ajándékok illették a helyezetteket és minden versenyzőt helyezéstől függetlenül, hogy mindenki számára pozitív élménnyel záruljon az est.

– Fárasztó és izgalmas napokon vagyok túl – kezdte az élménybeszámolót Horváth Lilla. – Rengeteg próbán és gyakorláson át vitt az út a gálaesti bemutatóig. Csodaszép Crystal ruhakölteményekben vonulhattunk fel a zsűri előtt. A kis- és nagyestélyi ruhákban találkozott a szépség, a nőiesség és az elegancia. A csillogás szemet gyönyörködtető volt. A ruhák fazonja kiemelte a szép alakot, a smink pedig a szépséget, már csak pozitív kisugárzás kellett hozzá.  A szervezők mindenre gondoltak, figyelmességük határtalan volt. A backstage-ben hatalmas kivetítőn mi is nyomon követhettük a fellépők műsorát. Jó volt megélni a lányok barátságát, a szervezők odaadását, a fotósok segítőkészségét és humorát, a támogatást, a figyelmességet és minden pillanatot – mesélte büszkén Lilla.

Mona is nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodva távozott: – Életre szóló élmény volt részt venni ezen a versenyen, amit még csodálatosabbá tett, hogy bejutottam a top háromba, nehéz szavakba foglalni, milyen érzés kiválasztottnak lenni. A döntőben először egy bundabemutatót tartottunk, majd kisestélyiben, bikiniben és végül nagyestélyiben vonultunk végig a kifutón. Nagyszerű emberekkel ismerkedtem meg, a zsűri tagjai is kedvesek, segítőkészek voltak. A versenyről senki nem ment haza üres kézzel, mindenki megkaphatta a bikinijét, amiben megjelent a kifutón, illetve több ajándék is gazdára talált. Nagyon örülök, hogy különdíjas is lettem. Ezzel az eredménnyel megkaptam a lehetőséget, hogy egy európai szépségversenyen képviseljem hazánkat, továbbá egy modellszerződést is kaphattam. Gratulálok minden résztvevőnek, hiszen óriási dolog, hogy idáig eljutottunk – összegezte Mona.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában