Tapasztalatok és tervek

2023.02.09. 19:53

A Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület is megkezdte az új esztendőt (galéria, videó)

Évnyitó taggyűlést tartott a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. A program során az egyesületet érintő információk és jövőbeni tervek megismerése mellett a Székesfehérvári Balett Színház működésébe is bepillantást nyerhettek a tagok.

Baráth Eszter

Az egyesület estje a szakmai beszélgetésekről és a jó hangulatról szólt

Fotó: Nagy Norbert

Cser-Palkovics András a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület elnöke köszöntötte az év első ülésén jelenlévő tagokat. Az eddig ötvenegy főt számláló egyesület mára ötvenöt tagúra duzzadt, hiszen négyen csatlakoztak. Közülük ketten tudtak jelen lenni a csütörtöki taggyűlésen, Belegrai Péter és László Zoltán személyesen is bemutatkozott az résztvevőknek. Ezt követően Vitéz Krisztián, az egyesület elnökségének tagja ismerte annak a tagsági felmérésnek az eredményeit, amelyet tavaly év végén végeztek. Ebben többek között arról kérdezték a tagokat, milyen témák, előadások érdeklik őket, így ez alapján az elkövetkezendő időszakra is tudtak és tudnak tervezni ezen a területen.


Ebben a felmérésben többen is jelezték, hogy szeretnék jobban megismeri a Székesfehérvári Balett Színházat és annak működését. A taggyűlést így ezúttal a társulat új székhelyén tartották, ahol Egerházi Attila, a balett színház igazgatója beszélt magáról a táncról, a táncszínházról és mindarról, amit képviselnek, megvalósítanak és terveznek. A szóban történt bemutatást követően pedig a táncosoké volt a főszerep, akik az egyesület tagjait egy rövid bemutatóval örvendeztették meg. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában