Sajnos beigazolódott a gyanúnk

2023.02.03. 19:30

Itt van az energiaválság legújabb áldozata – bezárták a hídvégi Kultúrotthont

Rendkívüli posztban tudatta a szabadhídvégi önkormányzat, hogy a helyi művelődési ház mintegy három hónapra bezár. Vajon mi történhetett? A bejegyzés azért is volt váratlan, hiszen néhány nappal ezelőtt még foglalkozáson jártunk az épületben.

Kecskés Zoltán

Pap László: Nem volt mit tenni, drasztikusan elszállt a kultúrotthon fenntartása.

Fotó: Nagy Norbert / Archív

Bár bíztunk benne, hogy energetikai fejlesztés állhat a háttérben, de sajnos a legrosszabb gyanúnk igazolódott be: – Az elszabadult rezsiköltségek miatt döntöttünk az épület mielőbbi bezárása mellett. Mindez azt is jelenti, hogy a kultúrotthonban  zajló valamennyi foglalkozás és szakkör is átmenetileg szünetel – mondta a feol.hu-nak Pap László polgármester, akitől azt is megtudtuk, egészen április 16-ig marad zárva az intézmény. A faluvezető pontos számokkal nem tudott szolgálni a költségekkel kapcsolatban – jelenleg is számolják a pénzügyesek –, de, hogy drasztikusan, az egészen biztos – tette hozzá szomorú hangon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában