Feol podcast

2023.04.03. 17:30

Húsvétra készülnek a fehérvári Befogadlak gyermekotthonosok is (podcast interjúval)

Húsvét alkalmából vehetett át egészséges és finom adományokat hétfőn a Befogadlak Baptista Gyermekotthon Székesfehérváron. Az önkénteskedésről, a hétköznapokról és az ünnepekre való készülődésről is mesélt az intézményvezető.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Adományokat vitt hétfőn délelőtt a Befogadlak Baptista Gyermekotthon Tüzér utcai székházába az a számos támogató, akik úgy gondolták, hogy a családjukból kiemelt fiatalok és gyerekek is örülnének a húsvéti ajándékoknak. Hoztak vitamint, édességet, húsvéti kuglófot, játékot, sportfelszerelést is az Arconic-Alba Fehérvár, az Alba Fehérvár KC, a Patika Plus Gyógyszertársak, az Arconic-Köfém Mill Products Hungary és a Lakeside Hotel képviselői, mert az ünnepi asztal a gyermekotthonokban is fontos részét képezi a húsvét időszakának. Köbli Kitti, az intézmény vezetője a feol.hu számára elmondta: amennyire lehetséges, a mindennapok során szeretnék pótolni a családi közeget a gyermekek számára,  így húsvétkor is készülnek az ünnepi összejövetelekre. 48 fiatal él a fehérvári otthonban, 0 és 18 éves kor között.

Köbli Kitti a feol.hu számára podcast interjúban számolt be az intézmény mindennapjairól, ünnepeiről és arról, miért várják az önkéntesek segítségét és az egyéb támogatásokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában