Bicske, a virágzó város

2023.05.09. 15:00

Településszépítési versenyt hirdettek Bicskén

Az önkormányzat arra kéri a lakókat és a városban működő intézményeket, tegyenek közösen azért, hogy Bicske közterületei még virágosabbak legyenek!

BB

Forrás: Pexels

Június 15-ig várják azokat a jelentkezőket, akik vállalják, hogy szebbé, virágosabbá változtatják a környéket, ahol élnek vagy dolgoznak. Több kategóriában is lehet pályázni a településszépítési versenyben: kertes házak előtti közterületek, tömbházak, emeletes házak előtti közterületek, egyéb közterületek, utcaközösségek, közterületre néző balkonok. Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap leadásával lehet, amelyet a [email protected] e-mail címre kell küldeni. Jelentkezési lap beszerezhető az önkormányzati hivatalban, a Nagy Károly Városi Könyvtárban, vagy a Petőfi Művelődési Központban. Az első 20 pályázónak lehetősége lesz arra, hogy a Bicskei Virágözön elnevezésű rendezvényen a jelentkezési lap bemutatásával 10 ezer forint összeghatárig féláron vásároljon növényeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában