Mi történik a Királykúton?

2023.07.19. 14:00

Bővítenék a parkolóhelyeket a királykúti lakónegyedben, de egyelőre még csak tervek vannak

A városgondnokság munkatársai nemrég jelöléseket festettek fel Székesfehérváron a királykúti lakónegyedben, de leszögezték: jelenleg még csak tervezgetnek és felmérik a lehetőségeiket.

Déri Brenda

Jelenleg még csak felmérik a lehetőségeket

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Parkolóhelyek lesznek? Kiirtják a fákat? Mi történik a Királykúton? – olvastunk ilyen és ehhez hasonló kérdéseket, felvetéseket a közösségi médiában, melyekre azóta már a városgondnokság is reflektált. Mint írták, a parkoló építése még tervezési fázisban van, de törekedni fognak, hogy a legkevesebb fát érintse a beruházás és lehetőség szerint az esetlegesen érintett fákat is átültessék. A városgondnokság vezetője, Bozai István ugyanezt lapunk megkeresésére is elmondta, valamint hozzátette, hogy jelenleg még nagyon kezdeti fázisban vannak. Ami pedig a felfestéseket illeti, azok a tervezésben segítenek, hogy a jövőben hogyan tudnák néhány parkolóhellyel bővíteni a meglévőket. Érdeklődtünk még, hogy amennyiben megvalósul a beruházás, mely területet érinti pontosan a lakónegyedben, amivel kapcsolatban megtudtuk: a játszótérnél, a négyemeletes társasházaknál lévő párhuzamos parkolóhelyeket bővítenék ki az újakkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában