Július 22-én tartják a vidám zenés rendezvényt

2023.07.05. 20:30

Idén is lesz Anna-bál a Felsővárosi Közösségi Házban!

Nagy készülődésben van a Bognár Mária vezette "Nem csak a 20 éveseké a világ" Nyugdíjasklub, ugyanis bő két hét múlva Anna-bált tartanak a Felsővárosban!

Házi Péter

Képünk a tavalyi Anna-bálon készült. Garantált a vidám hangulat

Fotó: FMH-archív

Amint Bognár Máriától megtudtuk, az igen aktív nyugdíjasklub immár a tizenkilencedik alkalommal rendezi meg az év egyik, számukra talán legfontosabb eseményét: július 22-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házba várják az érdeklődőket.

A rendezvényt a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve szervezik meg. Bognár Mária vezetésével egy igen aktív közösség alakult ki a Felsővárosi Közösségi Ház bázisán, legutóbb például pünkösdi király és királynőválasztást tartottak,  de megülnek minden ünnepet és jeles napot. A mostani mulatságon nem csak a klubtagok vehetnek részt, hanem várnak mindenkit, aki szeretne egy kicsit noszatlgiázni ,táncolni.

A felsővárosi táncos nosztalgia délutánon a kitűnő zenéről a közkedvelt Páli István (Pusi) gondoskodik majd, és természetesen nem marad el a Szépkorúak szépének megválasztása sem. A hölgyeknek érdemes idén is a legszebb ruhájukat felölteni, mert az urak elismerő szavain túl az udvarhölgyek és a bálkirálynő az esten jutalmat is kapnak. A rendezvény díszvendége Mészáros János Elek magánénekes.

Az ezer forintos belépőjegyek megvásárolhatók a helyszínen, a Felsővárosi Közösségi Házban (Székesfehérvár, Havranek József utca 27.) a rendezvény napján, július 22-én, szombaton 14 órától.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában