Rászórni mindent, ami antik, ócska

2023.08.31. 15:30

Támogatja az őszi nagytakarítást az önkormányzat Bakonycsernyén

Elektromos hulladékgyűjtést szervezett a nagyközség önkormányzata. A két napon át tartó akció lényege, hogy az elavult, vagy már működésképtelen háztartási eszközök ne az erdőben, és ne a szemétben, hanem az újrahasznosítható hulladékban végezzék.

Palocsai Jenő

Most könnyen meg lehet szabadulni a feleslegtől, akár köbmétereket szabadítva fel az otthonokban

Fotó: Önkormányzat

A bakonycsernyei sportpályát nevezték ki az elektromos hulladékgyűjtés helyszínének. Szeptember 3-án, vasárnap délután 14.00 órától 18.00 óráig, valamint 04-én, hétfőn 07.00 órától 09.00 óráig lehet leadni díjmentesen a háztartásokból kikerülő elektromos berendezéseket. 

Ezek között lehetnek olyan nagyméretű háztartási eszközök, mint például a mosógép vagy a hűtőszekrény, de átveszik a kicsiket is, legyen az porszívó, gyorsforraló, konyhai robotgép, vagy ehhez hasonló. Ott lehet hagyni a számítógépeket, nyomtatókat, mobiltelefonokat és a szórakoztató elektronikai berendezéseket is. 

A gyűjtést szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy fontos a meghirdetett időpontok pontos betartására, és arra is, hogy szétbontott, hiányos állapotú készülékeket nem vesznek át. Közleményükben jelezték, hogy az nem baj, ha működésképtelenen, sérültek, de ne legyenek szétbontva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában