Lakossági felhívás

2023.12.09. 08:00

A Szent György kórház javasolja, viseljünk maszkot, ha belépünk!

Lakossági felhívást tett közzé a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház a minap, alább mondjuk a részleteket.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: FG/Archív

Bár nem kötelező jelenleg, mégis szeretnék ráirányítani a figyelmet a maszkviselésre.  "Javasoljuk a maszkviselést a kórház fekvőbeteg osztályain és járóbeteg szakrendelésein" - írták. 

Valamint arra is kérik a lakosságot, amennyiben az intézményben ápolt hozzátartozójukat szeretnék meglátogatni, legyenek szívesek azt az intézmény látogatási rendjéről szóló tájékoztatójában is olvasható időszakban megtenni.

Majd részletezik: a bent fekvő betegek látogatására munkanapokon, pihenő- és munkaszüneti, ünnepnapokon 15:30 és 17 óra között van lehetőség, ez alól kivétel Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály, ahol munkanapokon 16:00 és 17:00 óra között, pihenő-és munkaszüneti, ünnepnapokon pedig 14:00 és 15:00 között van látogatás.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában