Első

2024.01.02. 19:30

"Fehérvár mindig az otthonod lesz!" – A polgármester is köszöntötte Tibort

Ahogy arról a hírlap és a feol.hu beszámolt, az új esztendő első fehérvári babája 3870 grammal és 53 centiméterrel született a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban. Kedden a polgármester, Cser-Palkovics András köszöntötte a kis Tibort és édesanyját.

Feol.hu

Fotó: Cser-Palkovics András Facebook-oldala

Január elsején 7 óra 18 perckor született meg az új esztendő első fehérvári babája, Tibor. A kórházból érkező hírek szerint édesanyja természetes úton adott életet kisfiának.

"Az év első fehérvári babájának mindig különleges rugdalózó jár" - köszöntötte Fehérvár egyik legifjabb lakóját Cser-Palkovics András közösségi felületein és a város honlapján is. "Fehérvár mindig az otthonod lesz" - írta a polgármester. 

A hagyományokat folytatva idén tehát Tibor kapta a városi címerrel díszített rugdalózót, takarót, illetve a nevére szóló és nagykorúvá válása után kiváltható biztosítási kötvényt. Az édesanyához is minden jóval ellátott ajándékcsomagot juttatott el az önkormányzat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában