Önkormányzati választások 2024

2024.02.29. 13:30

Horváth Bálint jelentheti a folytonosságot Martonvásáron

Szabó Tibor már 14 éve polgármestere Martonvásárnak: azóta sokat változott, hatalmasat fejlődött a Pannónia Szívében található, mára járási székhelyként is működő település. A friss, megerősített hírek szerint azonban a regnáló városvezető nyugdíjba vonul, így nem indul újra a városi székért. Helyét Horváth Bálint, a jelenlegi alpolgármester vehetné át a Martonvásári Polgári Összefogás Egyesület, a Fidesz - KDNP jelöltjeként.

Kecskés Zoltán

Horváth Bálint (j) alpolgármester harcba száll a polgármesteri székért, Szabó Tibor (b) polgármester már nem indul június 9-én.

Forrás: Martonvásár város

Kétségtelenül egy sikeres, hosszú korszak hamarosan lezárul Martonvásár életében, ám a megkezdet út folytatása biztosítva lehet Horváth Bálint és csapata által. A jelenlegi alpolgármester a FEOL megkeresésére megerősítette, amit nem sokkal később a közösségi oldalán is bejelentett, hogy a Martonvásári Polgári Összefogás Egyesület és a Fidesz-KDNP támogatottjaként indul a június 9-i önkormányzati választáson. A bejegyzéséből arra is fény derült, hogy milyen képviselő-jelöltekkel képzeli el Martonvásár jövőjét. A nevek között Gucsek István, Bitó Péter, Lipovics Tamás, Mundi András, Nemes József Attila, Pimper László, Szabóné Pályi Judit és Szigeti Zoltán nevét olvashatjuk. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában