Jótékonyság

2024.04.23. 16:30

A gyerekekért gyűjtött Locsoló Bálján a Karitasz Csoport

Jótékonysági Locsoló Bált tartott április 20-án, szombaton a Köfém Művelődési Házban az Öreghegyi Plébánia Katolikus Karitasz Csoportja.

Déri Brenda

200 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági bálon.

Fotó: Kricskovics Antal

A bál célja a szórakozáson túl az volt, hogy a befolyt összegből a Karitasz Csoport nyári táboroztatását segítsék a résztvevők, ahova főként nehéz szociális helyzetben lévő családok gyermekei járnak. A csoportvezető helyettestől, Szloboda Balázsné Krisztinától megtudtuk, nagyon örülnek, ugyanis 200 ezer forint gyűlt össze, amit a gyerekekre tudnak fordítani. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnék, ha a július 22. és 26. között megrendezésre kerülő nyári táboruk során a gyerekeknek, a napi programok mellett két kirándulást tudnának biztosítani. Mint azt Szloboda Balázsné Krisztina elmondta a múlt hétvégi bálra fellépőkkel is készültek a jelenlévőknek, felléptek a Step and Style Studió táncosai, valamint divatbemutatót tartottak az Ability Fashion modelljei. 

A Karitasz Csoport rendezvényeiken túl is szívesen fogadja az adományokat, felajánlásokat, így, aki teheti az a [email protected] e-mail-címen tudja jelezni adakozási szándékát. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában