Gazdikereső

2024.04.24. 13:00

Baló, Szuszu, Nudli, Tigris, Kasper és Lefi – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Habár az állatvédők mindent megtesznek, hogy a náluk lévő állatok minél boldogabbak legyenek, a legjobb mégis az lenne, ha végre szerető otthonra lelnének az állatotthon lakói.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Baló egy ivartalanított 6 és fél éves közepes termetű németjuhász keverék legény. Jóindulatú, bár eleinte kissé riadt volt ás nehezebben alkalmazkodott a változáshoz. Gazdája házát elárverezték, így került a Heroszhoz. Jól érzi magát a kennelben és négylábú társaival is barátságos. Kertbe ajánlják főként. 

Baló
Fotó: HEROSZ

Szuszu egy közel három éves ivartalanított közepes termetű keverék lány. Jó ideje járta már az egyik falut, mire rátaláltak. Kedves, barátságos és szereti, ha játszanak vele. A bezártságot viszont nem kedveli, így olyan gazdit keresnek neki, aki sokat tud foglalkozni vele. 

Szuszu
Fotó: HEROSZ

Nudli egy másfél éves ivartalanított jagd terrier jellegű kis testű fiú. Nudlit gazdái az utcán találták és befogadták, majd nem tudták kordában tartani és így került át az állatotthonba. Nagyon aktív munkakutya, így elszánt és a fajtát ismerő örökbefogadóra lenne szüksége. 

Nudli
Fotó: HEROSZ

Tigris egy 8 és fél éves ivartalanított cicalány. Társaival együtt néhány évet a baracskai börtön közelében élt. Többször voltak már kölykei, 2023 őszén is 8 kölyökmacskával érkezett a Heroszhoz. Nyugodt természetű és nem igazán kedveli a nyüzsgést. Ha tehetné egész nap lustálkodna. 

Tigris
Fotó: HEROSZ

Kasper egy közel 6 éves ivartalanított fiú macska, aki bújós, játékos és érdeklődő. Szeret az emberek közelében lenni és a gyerekekkel sincs gondja. Gondozói elsősorban lakásba szeretnék örökbeadni, mivel korábban is ott élt. 

Kasper
Fotó: HEROSZ

Lefi egy egy éves lányka, aki kölykeivel együtt érkezett az állatotthonba. Még idő kell neki, hogy feloldódjon. Egyébként kedves cica, aki még sok örömet szerezhet leendő gazdájának. 

Lefi
Fotó: HEROSZ

Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309

Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook-oldalán foglalhat időpontot.

Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában