A választás tétje, háború vagy béke

2024.05.30. 17:00

A békét és a biztonságot kell képviselni ahol csak lehet

Június 9-én Magyarország békéjének és biztonságának megóvása a legfontosabb feladat.

Bokányi Zsolt

Varga Gábor, Koncz Zsófia, Sükösd Tamás, Szekeres Pál

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Varga Gábor országgyűlési képviselő és Sükösd Tamás polgármester meghívására, Dél Fejér központjában, Sárbogárdon tartott kampányzáró fórumot Koncz Zsófia miniszterhelyettes és Szekeres Pál EP képviselő-jelölt. Az alkalom egy gyors sajtótájékoztatóval kezdődött, ahol elsőként Varga Gábor köszöntötte a vendégeket és elmondta, nagy szeretettel hívta meg a vendégeket Sárbogárdra, ahol érzékelhető a fejlődés a polgári kormányzás óta. De ahhoz, hogy Sárbogárd város tovább fejlődhessen és a tervezett beruházásai megvalósulhassanak, hazánkkal és az ország többi településével együtt, jogosan tart igényt azokra az EU által visszatartott, befagyasztott pénzekre, ami jár az országnak. Hozzátette, éljünk a választások idején a demokratikus jogainkkal, és támogassuk szavazatainkkal azokat a polgármestereket és EP képviselő-jelölteket akik az ország és a nemzet javára dolgoznak nem pedig az ellen. 

Jó hangulatban zajlott a fórum. 
Fotó: Varga Gábor hivatalos oldala

Koncz Zsófia miniszterhelyettes örömét fejezte ki hogy a parlamenti „padtársának” területén találkozhatnak, és hogy ebben a formában is közösen dolgozhatnak az ország javára. Kihangsúlyozta, történelmi választásokra készülünk, hiszen most lesz első alkalommal egy napon önkormányzati és európai parlamenti választás is. Nagyon különleges és komoly helyzet előtt állunk, hiszen Európa egyre közelebb sodródik a világháborúhoz, így ha mi nem állunk ki a béke mellett, mások nem fognak helyettünk. Magyarország és Európa az egyre kiszélesedő háborúval semmit sem nyerhet, viszont mindent elveszíthet. Hatalmas a tét tehát, mindenki szavazatára szükség van a normalitás megőrzéséhez. Ezért ne fejtsük el, június 9-én a békéről döntünk! 

Szekeres Pál EP képviselő-jelöltként elmondta, ahhoz hogy ezeket a csatákat meg tudják vívni, jó csapat kell, de a Fidesz-KDNP listáján szereplő jelöltek felkészültek, patrióták, és minden esetben a hazát képviselik. De ehhez szükséges egy nagyon erős felhatalmazás is a választók részéről, így lehet csak eredményes és nyugodt munkát végezni. 

Sükösd Tamás polgármester pedig azt emelte ki, hogy készüljünk rá, négy szavazólapot fogunk majd kapni a választások alkalmával, ahol mind a négy szavazólap esetében fontos és szükséges jó döntést hozni ahhoz hogy települési, megyei és európai szinten is képviselni tudjuk az eddigi sikeres politikát, és fejlődési ívet. Illetve jó házigazdaként, örömmel köszönte meg a vendégeknek , eljöttek Sárbogárdra. 

A választások legnagyobb feladata a béke megőrzése. 
Fotó: Varga Gábor hivatalos oldala

Választási fórumnak indult, de végül egy nagyon tartalmas beszélgetés lett az alkalomból. Ez is arra mutat rá, a vendégekhez hasonlóan, kiváló emberek, lokálpatrióta, tettre kész hazafiak alkotják a jobboldali, polgári közösséget Dél-Fejérben (is). A jelenlévők, a vendégek közösen érezhették úgy az alkalom végén, minden bizodalom megvan arra, hogy jövő vasárnapi választások után, folytatódhat a csendes építkezés és gyarapodás településeinken. De június 9-én, a kettős választás alkalmával az is eldől majd, sikerül-e megőrizni Magyarország békéjét és biztonságát?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában