Szociális egyeztetés

2024.05.14. 08:00

Kerekasztal megbeszélés Polgárdiban

Éves ülését tartotta a Polgárdi Szociálpolitikai Kerekasztal a városházán.

Bokányi Zsolt

Nyikos László polgármester, Köntös Zoltán alpolgármester, Kozári Erika a Polgárdi Szociális Intézmény vezetője, Nyikos Lászlóné, a szociális bizottság elnöke.

Fotó: Polgárdi Hírek

A kerekasztalt a képviselő-testület a szociális szolgáltatástervezési koncepciójában meghatározott feladatok megvalósulásának, végrehajtásának ellenőrzésére hozta létre. Az egyeztetés témája a város új szociális szolgáltatástervezési koncepciójának véleményezése volt. Az eseményen részt vett Nyikos László polgármester, Köntös Zoltán alpolgármester, Kozári Erika a Polgárdi Szociális Intézmény vezetője, Nyikos Lászlóné, a szociális bizottság elnöke, tudatta a Polgárdi Hírek.  A meghívottak közül jelen volt még a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskola részéről Bakosné Héja Anett igazgató, a polgárdi óvoda és bölcsőde részéről Nedeczky Istvánné intézményvezető, valamint Ferencziné Vincellér Renáta igazgatási és szociális osztályvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában