Lezárt parkoló

2024.05.16. 17:30

Lesz még gyorséttermi sorompó?

Az étterem vendégei az elsők - válaszolta a feol.hu megkeresésére a fehérvári gyorsétterem a parkoló sorompóval történő lezárása után. Kiderült az is, a Lövölde úton kívül máshol is terveznek-e hasonló szigorításokat.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Ahogy azt a minap megírtuk, a Lövölde úti McDonald’s étterem sorompóval zárta le az épülete előtti parkolója felét. A feol.hu megkereste az üzemeltetőt, aki hangsúlyozta: az étteremhez tartozó parkoló magánterület – ahogy ezt mi is jeleztük cikkünkben. Majd hozzátette: „Itt, mindenkor szeretnénk az étterem vendégei számára biztosítani a zavartalan parkolás lehetőségét.  A sorompó elhelyezése is ennek érdekében történt. A rendszer kialakítása jelenleg még folyamatban van, és ehhez többek között a forgalmat, valamint a parkoló foglaltságát is figyelembe fogjuk venni.” Majd pedig elárulta: más székesfehérvári étteremnél egyelőre nem tervezik hasonló sorompó kihelyezését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában