Sukorói falunap

2024.05.08. 11:30

Terepjárók és szolgálati kutyák lepik el Sukorót!

A Toldi Géza Sportpark ad otthont az idei sukorói falunapnak. Lesz minden a focitól a kutyás bemutatón át a lézerbemutatóig.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Sportosan – felnőtt és gyerek focibajnoksággal – kezdődik a sukorói falunap május 18-án, szombaton reggel 9 órakor. A Toldi Géza Sportpark lesz az esemény fő helyszíne, ahol kézműves vásár és foglalkozás, körhinta és sok egyéb, a gyerekek számára felállított sátor és kipróbálható ügyességi játék is lesz. A főzőverseny a falunap elmaradhatatlan része, de itt lesznek a sukorói polgárőrök is, akikkel megismerkedhetnek az érdeklődők és akár csatlakozhatnak is hozzájuk! A polgármesteri köszöntőt 15 órakor hallgathatják meg a sukoróiak.

Szolgálati kutyák és UAZ terepjárók, népzene oktatás és bűvész színesíti a programot, az est folyamán pedig fellépők következnek: 18 órakor a Holdeső, 19 órakor Paksi Gábor, 19:30-kor a Boglárka Team, 20 órakor pedig a Kartoncsigák érkezik. A nap csúcspontja a 20:40-kor kezdődő lézeres fényvarázs lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában