Jótékonysági bállal támogatják

2024.06.03. 15:00

Életmentő műtétre készül Brigitta Pusztavámon

Brigitta súlyos betegség miatt szív transzplantációra vár. A Családsegítő Alapítvány már korábban megkezdte az adományok gyűjtését, és most egy jótékonysági bál is segíti majd a gyógyulást.

Palocsai Jenő

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Bajban van a Kovács Pusztavámon, mert Brigitta szívbeteg és emiatt transzplantációra vár. A műtét, a kezelések és a gyógyulás nem csak lelki teher a család számára, hanem anyagi szempontból is az, ezért a lakosságot kérik, hogy támogassák őket. Korábban már írtunk arról, hogy a helyi boltokban kihelyezett gyűjtőedényekbe tartós élelmiszert, tisztítószert, 5-ös méretű pelenkát tehetnek azok, akik ily módon támogatnák a bajba jutott családot és az életmentő műtétre váró Brigittát. Akkor arról is beszámoltunk, hogy a Családsegítő Alapítvány a 10401017-49515749-49521050 (K&H) bankszámlaszámra várja a támogatásokat. A kérés csupán annyi, hogy a közlemény rovatban fel kell tüntetni:,,Kovács család”. A számlára érkező pénzadományt az utókezelésre és az ahhoz elengedhetetlen „steril szoba” kialakítására, illetve a gyógykezelés egyéb költségeire fordítják.

Az előttünk álló hétvégén zenés jótékonysági koncertet is szerveznek Kovácsné Huszár Brigitta gyógyulásáért, a Pusztavámi Művelődési Házban. Június 7-én pénteken, este 18:00 órakor kezdődik a nagyszabású zenei est, melynek háziasszonya Görög Zita modell, műsorvezető. Olyan kiválóságok lépnek majd fel, mint Fischl Mónika, Kalocsai Zsuzsa, Laki Péter, Lévai Enikő vagy Szendi Szilvi, Peller Károly és Vadász Zsolt, vagyis a Budapesti Operettszínház művészei.

Helyi művészek is támogatják az estét egy-egy fellépéssel, így színpadra lépnek majd a Rozmaring Táncegyüttes tagjai Mórról, a Hang – Szín – Tér Művészeti Iskola növendékei, a Pusztavámi Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulói, a Szivárvány Óvoda apróságai és a Német Nemzetiségi Fúvószenekar zenészei is. Az esemény fővédnöke Csordás Mihály polgármester és a tartalmas estre a belépés díjtalan, viszont adományozási lehetőség lesz majd a bejáratnál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában