Minden, ami érdekes lehet

2024.06.20. 13:57

Gazdag városnapi programokkal vár Bodajk

Az idei évben június 21 és 22-én rendezik meg a Bodajki Városnap című rendezvényt. Az eseménysorozat két napon át zajlik, két kiváló helyszínen. A Kesellőnél kezdenek és a focipályánál, valamint a művelődési házban zárnak.

Palocsai Jenő

A Bodajki Városnap első szakasza június 22-én, pénteken lesz a Kesellő területén. Este hatkor kezdenek, majd a megnyitót követően fellép a 3FALU BANDÁJA, majd koncertet ad a Rézeleje Fanfárosok. Majd a 3FALU BANDÁJA visszaveszi a színpadot, és 21:15-kor a tűzugrálásnál, később a táncházban is ők zenélnek.

Szombaton már délelőtt 9-kor indul az élet a sportpályán és a művelődési házban. Utóbbiban délelőtt sakkverseny, délután Darts kupát hirdettek.

A focipályán ellenben lesz arcfestés, és közben fellép Szandi, Dj Benks, Kiss Kevin, majd a Bon-Bon. Este tízkor Bereczki Zoltán, 23 órakor pedig Bruno x Spacc garantálja a hangulatot- Az estének az éjfélkor színpadra lépő Beatang Zenekar, illetve a három órakor érkező Kapuzárás vet véget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában