Sétakocsikázás, zenés vetélkedő és zsákbamacska

2024.06.02. 18:30

Gyermeknap a soponyai általános iskolában

Az iskolai gyermeknap számos programmal és szórakozási lehetőséggel várta a gyerekeket Soponyán – mondta el lapunknak Hollósi Lászlóné Anikó, a Zichy János Általános Iskola igazgatója.

V. Varga József

Sétakocsikázásra fel!

Fotó: az iskola

A gyerkőcök szemmel láthatóan nagyon élvezték a légvárban való ugrálást, a sétakocsikázást, a lovaglást, a csillámtetoválást, a zenés vetélkedőt.
Horgászhattak vagy a kézművesházban alkothattak az ügyes kezű szülőkkel, pedagógusokkal. Volt zsákbamacska, tréfás sportversenyek. Szelfigéppel mókás fotók készültek, a szülői közösség tízóraival kedveskedett.

A kövek megmondják. És a kavicsok is…
Fotó: az iskola


A rendezvény ismét közösségi összefogással jött létre. A szülői közösség idén is oroszlánrészt vállalt a pedagógusokkal karöltve a gyermeknap szervezésében, az egész napot átfogó programok megvalósulásában. 
A nap programjait támogatta továbbá a Székesfehérvári Tankerületi Központ, Soponya Nagyközség Önkormányzata, a Magyar Vöröskereszt Fejér Vármegyei Szervezete, a Soponyai Iskoláért Alapítvány, a Délibáb Népdalkör, az Őszi Napsugár Nyugdíjasklub, valamint Ács Gyula, Kazsoki Krisztina és Marton Andrea – tette hozzá az iskolaigazgató.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában