Kerekítenek, gombolyítanak és olvasnak

2024.06.11. 15:54

Ismét lesz kézműves foglalkozás a kastélyban, Móron

A Lamberg-kastély Művelődési Központ több helyre is várja a gyermekeket. A könyvtárban mesés állatok, és állatos mesék hevernek játszópajtásra és olvasóra várva, míg a 42-es teremben a késművességet kedvelő gyerekeket invitálják.

Palocsai Jenő

A 42-es teremben újra meg újra összejön néhány, legfeljebb 15 lelkes gyermek, hogy részt vehessen a rendszeresen jelentkező Kerekítem-Gombolyítom kézműves foglalkozásra. Június 12-én, szerdán 16 órakor kezdődik a foglalkozás, melyre a +36/20/415-1076 telefonszámon keresztül kell regisztrálnia a jelentkezőknek.

Az eseménynek mindig van tematikája és ez alkalommal az esőerdő és annak különleges lakói kerülnek a középpontba, így készülnek majd papírból hajtogatott lajhárok, és óriáskígyók is.

Az épületben található Radó Antal Könyvtárban pedig állatos mesekönyvek, és mesés állatok már várják a gyerekek látogatását az olvasóteremben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában