Felújítási munkák

2024.06.08. 12:00

Július végéig lesznek útlezárások ezekben a gárdonyi utcákban

Felújítási munkákra kell számítani a gárdonyi Kossuth utca, valamint a Csontváry- és Semmelweis utca közötti kétirányú szakaszán – hívta fel a figyelmet az önkormányzat. A munkálatok július végéig tartanak.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A Kossuth utca, továbbá a Csontváry- és Semmelweis utca közötti szakasz, amely áthúzódik a már felújított Bikavölgyi árok felett épített hídon, felújítás előtt áll – adta hírül a gárdonyi önkormányzat, hangsúlyozva: az út hídon átvezető szakaszát nem érinti a felújítás, melynek munkálatai már megkezdődtek és várhatóan július 27-ig tartanak. Jelenleg a híd Agárd felé eső oldalán a Csontváry utcai csatlakozással, valamint a híd Gárdony felöli oldalán a Semmelweis utca csatlakozással folynak a munkálatok, illetve kezdődtek el.

Az útfelújítási munkálatok miatt a Kossuth utcában július 27-ig tartanak a forgalomkorlátozások, melyek között teljes útzárra is lehet számítani az aszfaltozás ideje alatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában