Nyáron lesz majd kincsesláda

2024.06.03. 16:33

Mindenki találhat pénzt az utcán Fehérvárcsurgón

Több éves kitartó próbálkozás után, most megvalósulni látszik egy régi terv. A lakosság régi igényét elégíti ki az OTP. A pénzintézet még ebben az évben csatasorba állít egy bankautomatát a településen, a lakosság legnagyobb örömére.

Palocsai Jenő

Forrás: FMH Illusztráció

Régi igény Fehérvárcsurgón, hogy legyen egy bankautomata, amiből bármikor fel lehet venni készpénzt. Eleddig csak igény volt és terv, viszont ma már megvalósulni látszik ez a régi elképzelés.

–Az OTP Bank és az önkormányzat együttműködési megállapodást ír alá egy bankautomata telepítéséről. A szükséges képviselő-testületi döntés hétfőn megszületett, ennek megfelelően legkésőbb a nyár végén, vehetünk fel készpénzt itt, helyben – fogalmazott Temesvári Krisztián polgármester.

A közösségi oldalon is megjelent örömhírre sokan reagáltak a település lakosai közül. Abban mindenképpen megegyeznek a vélemények, hogy egyrészt nagyon örülnek a bejelentésnek, másrészt pedig, hogy olyan helyre kell telepíteni az ATM-et, ahol 0-24-ben elérhető. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában