30 éve a Sárszentmiklósi Általános Iskola tanítója

2024.06.10. 14:30

Miniszteri elismerő oklevéllel méltatták a pedagógust

Szabóné Molnár Melinda pályáját Sárbogárdon, a töbörzsöki iskolában kezdte 1988-ban. 1994 óta a sárszentmiklósi iskola tantestületének megbecsült tagja.

Bokányi Zsolt

Fotó: az iskolától

Az elismerést kitartó, lelkiismeretes, fegyelmezett munkájával érdemelte ki. Tanítói hitvallása szerint célja a gyermekek szeretetteljes nevelése és egymás segítése, melyet teljes személyiségével képvisel. Empatikus képessége a gyerekek, szülők, és a kollégák számára is mindig megnyugvást ad. Osztályában a családias hangulat jellemző, jó a kapcsolata a szülőkkel, tanítványaival. Több iskolai újítás, kezdeményezés fűződik a nevéhez úgy, hogy azt együtt alkotta meg a kollégáival. Mindig szem előtt tartja tanulói fejlesztését, felzárkóztatását, tehetséggondozását. Változatos munkaformákkal dolgozik, kész a folyamatos megújulásra. Következetes nevelési elveket alkalmaz. Magabiztosságot sugároz, azonnal reagál a felmerülő problémákra, nem riad vissza a kihívásoktól. Megújulásra kész, fogékony az új pedagógiai megoldások iránt. Folyamatosan képezi magát, az ott tanultakat tanítási óráin sikeresen alkalmazza. Tehetséggondozó munkája tervezett, több tanítványa is szerepelt vármegyei versenyeken.

Sok szeretettel gratulált Kovács Zoltánné igazgató is munkatársának!
Fotó: az iskolától

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában