Mezőkomáromban felbőgtek a motorok

2024.06.15. 15:37

Negyedik alkalommal szervezték meg a motorosok találkozóját (videó)

Egész nap várja az érdeklődőket a Mezőkomáromi Bornap és Motoros Találkozó.

Bokányi Zsolt

Zajlik a pálya tesztelése!

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Komoly készülődés előzte meg a negyedik alkalommal megrendezett találkozót, ahol nem csak a környékből, hanem az ország különböző pontjairól is várták a motorok szerelmeseit, és a motorosokat egyaránt! A sportpályán a motorosokat, az iskolában pedig a borok kedvelőit várták a szervezők, ahol nem csak kóstolták, hanem díjazták is a kiváló nedűt! A borverseny eredményhirdetését követően, a motorosok gyülekeztek, és még a felvonulás előtt megszentelték a jelenlévő motorokat és motorosokat. A programban szerepel még a megszentelt motorok szépségversenye is, ahol különlegesen értékes ajándékot kap majd a legszebb kétkerekű tulajdonosa.

Köő Péter polgármester az unokájával érkezett a rendezvényre, aki nem ijedt meg a motoroktól! 
Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

A felvonulást követően pedig a színpadi műsorok kapnak főszerepet, hiszen a rendezvény szervezői kiváló programokkal várták és várják egészen másnap hajnalig a szórakozni vágyó közönséget. Fellépnek többek között a Erdős Csaba és Erdei Balázs kaszkadőrök, a Keleti Sor Rock Band, A Bestiák, a rendezvény záró akkordja pedig Tóth Jocó diszkós műsora lesz majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában