„Amit a világ nélküle nem kapna meg…”

2024.06.03. 13:01

Pedagógusnap és Semmelweis-nap Szabadbattyánban

„A világon mindenkinek hinnie kell abban, hogy képes valami olyasmit nyújtani, amit a világ nélküle nem kapna meg!” – Gilbert Keith Chesterton angol író gondolatával nyitotta meg Márkusné Motkó Anett intézményvezető Szabadbattyánban, a pedagógusnap és a Semmelweis-nap alkalmából tartott ünnepséget a Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtárban.

V. Varga József

Műsorral készültek a Méhecske csoport óvodásai

Fotó: Művelődési ház

A megjelent pedagógusok és egészségügyi dolgozók munkáját Óberné Kámán Erika alpolgármester méltatta, külön köszöntötte özv. Szabó Józsefné nyugalmazott óvodavezetőt, aki idén kap gyémántdiplomát, valamint a Batthyány Lajos Általános Iskola nyugdíjba vonuló pedagógusait, Mayer András Gyulánét, Vámosné Dévai Katalin Júliát és Szabó Attilánét. A műsort a Cifrakert Óvoda–Bölcsőde Méhecske csoportjának apróságai és az általános iskola diákjai, Halmai Vanessza, Székely Ruina és Kádár Virág adták. A délutáni ünnepség fényét Gregor Bernadett és Csengeri Attila meglepetésműsora emelte.

Márkusné Motkó Anett (b), Óberné Kámán Erika és Csikeszné Szabó Beatrix
Fotó: Művelődési ház

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában