Kétnapos program

2024.06.04. 14:00

Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Hetedik alkalommal tartják meg a nagyszabású agrárrendezvényt.

Bokányi Zsolt

Idén is AgrárgépShow a Szántóföldi Napokon Mezőfalván

Fotó: facebook

Június 5-6-án rendezik meg a 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-t Mezőfalván, amelyre az előző évekhez hasonlóan szeretettel várják a gazdálkodókat, az agráriumban dolgozókat és tanulókat, valamint mindenkit, aki érdeklődik az ágazat iránt. A program megnyitóján köszöntőt és beszédet mond Győrffy Balázs NAK-elnök, Harsányi Zsolt MEGFOSZ-elnök, Jakab István, a Magyar Országgyűlés alelnöke és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára. 

Munkában a mezőgazdasági gépek
Fotó: Facebook

Az ország legnagyobb szántóföldi kiállításán a szervezők a fenntartható, illetve a klímaváltozáshoz alkalmazkodó gazdálkodási módszerek, eszközök bemutatására helyezik a hangsúlyt s emellett változatos és izgalmas szakmai programokat kínálnak az odalátogatóknak. A hazai gépkereskedők közel 90 százaléka jelen lesz a rendezvényen, így az állógépes bemutatókon az érdeklődők megszemlélhetik a gépek és gépkapcsolatok legfrissebb választékát, illetve lehetőség lesz arra is, hogy az adott kiállítóknak a helyszínen kérdéseket tegyenek fel. A rendezvényre látogatók számára a belépés és a parkolás a korábbi évekhez hasonlóan ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában