Hétvégi horgászat a velencei-tavi evezőspályán

2024.06.07. 14:28

Verseny lesz, korlátozzák a lehetőségeket

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség regionális akadémiai versenyt rendez a következő két napban a Velencei-tónál, a sukorói pályán. Ez némi türelmet és figyelmet igényel a tó hűséges horgászaitól.

Tihanyi Tamás

A legutóbbi telepítés növelte a horgászat esélyeit a Velencei-tónál

Fotó: MOHOSZ

Június 8-án és 9-én, szombaton és vasárnap a sukorói evezős és kajak-kenu pálya területén a hétvégén megrendezésre kerülő kétnapos verseny miatt csak korlátozottan, az éjszakai időszakban lehet majd eldobni a horgokat. A Magyar Országos Horgász Szövetség velencei-tavi kirendeltsége bejelentette, hogy az evezőspálya 400 és 2000 méter közötti szakaszán szombaton legkésőbb reggel 7 óráig, majd este 20 órától, vasárnap legkésőbb 7 óráig, majd este 18 órától szabad csak horgászni.

A Velencei-félsziget jövőbeli horgászati lehetőségeiről és a terület közönség előtti megnyitásának módjáról és időpontjáról egyelőre a horgász szövetség szakembereinek sincs pontos információjuk. Ám biztató hír, hogy a témában hamarosan egyeztetés várható, a részletekről pedig az ígéretek szerint nem késnek el beszámolni. A következő olyan esemény, amely teljes zárlatot igényel majd a sukorói evezőspályán, június 28-án és 29-lesz, akkor a Magyar Kupa döntőjére érkeznek majd a versenyzők. Rá egy napra pedig a sárkányhajósok veszik birtokukba a környékbeli vizet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában