Jubileum

2024.07.11. 16:30

60 éves osztálytalálkozójukat ünnepelték a besnyőiek

60 éves jubileumi találkozóra gyűltek össze nemrég a besnyői Arany János Általános Iskola 1964-ben végzett tanulói.

Déri Brenda

Forrás: Szuszán Jánosné

Tizenhat régi osztálytárs láthatta viszont egymást a nemrég tartott osztálytalálkozón, ahol a besnyőiek jöttek össze. Utoljára 10 évvel ezelőtt gyűltek össze hasonlóan, ám akkor még huszonöten voltak és három egykori tanáruk is részt vett a találkozón. A mostani alkalommal azonban többeknek nem volt alkalmas, illetve jó néhányan sajnos már elhunytak a 64’-ben végzett tanulók közül, köztük az őket tanítókkal is.

– Boldogok voltunk, hogy láthattuk egymást és nagy örömükre szolgált, hogy egy kedves volt tanárunk, iskolánk egykori igazgatója, Nagy Ferenc, ha nem is személyesen, de telefonon fel tudta venni velük a kapcsolatot. Kérésére, elénekeltük a „Mint a mókus fenn a fán…” kezdetű úttörő dalunkat. Nagyon jó volt feleleveníteni iskolás éveinket, fiatalságunk emlékeit. Felvetődött az ötlet, hogy gyakrabban találkozzunk, amíg tehetjük” – számolt be a találkozóról lapunknak az egyik résztvevő, Szuszán Jánosné.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában