Naplementés népzene

2 órája

A Kákics Zenekar játszik a Zenepavilonban

Sokak által kedvelt programsorozat a hosszú évek alatt hagyománnyá vált Nyári Zenei Estek. Július 21-én a Kákics Zenekar lép fel, amely nem csak az országot hódította meg zenéjével, de a távoli Dél-Amerikát is közelebb hozta Magyarországhoz.

Palocsai Jenő

Vasárnap újabb koncert lesz a Nyári Zenei Estek 2024 keretében. Ez alkalommal a Kákics Zenekar fogja elkápráztatni a közönségét a Zenepavilonban, július 21-én vasárnap, 18 órakor.

–A Lamberg-kastély angol parkjában felállított Zenepavilonban, illetve annak előterében kialakított kellemes környezetben, a nyári naplementék varázsával átitatva élvezhetjük a zenei kavalkádot, amely minden korosztály számára felejthetetlen élményeket kínál–fogalmaz a szervező, a Lamberg-kastély Művelődési Központ.

Esőben a művházban zenél a Kákics

Ha leszakad az ég, akkor nem tanácsos az angolparkban magasodó fák alatt üldögélni, ezért az Erzsébet téri Művelődési Házat jelölték ki a szervezők esőhelyszín gyanánt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában