Nagylelkű felajánlás

2024.07.09. 17:30

Állami gondozásban élő gyermekek kaptak ajándék laptopokat (videó, galéria)

Állami gondoskodásban élő gyermekeket ajándékozott meg 131 darab használt, de kimondottan jó állapotú laptoppal a Nissan Regional Business Services.

Bokányi Zsolt

Az ünnepi alkalmon 21 laptop került átadásra

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A cég Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány által segített, különböző gondozási egységekben nevelkedő gyerekeket támogatott a készülékekkel. Az adományozó ünnepségre a Városháza Dísztermében került sor.

A rendezvény alkalmával elsőként Deresné Tanárki Mária, az Alapítvány kuratóriumi elnöke szólalt meg, és az ünnepséget megnyitó beszédében köszönetét fejezte ki a Nissan-nak, hogy az ő szervezetüket választotta megajándékozottként, ezzel támogatja az állami gondoskodásban élő gyerekek fejlődését, ismeretszerzését. Kiemelt kérdés, hogy a gyermekek a sorsuk alakítása szempontjából milyen segítséget kapnak a környezetükről hátrányaik kiegyenlítéséhez, a család pótláshoz és helyettesítéséhez. Az adományozóknak éleslátása van, mert megtalálták azt a területet és célcsoportot, amely segítésre szorul, az Alapítvány pedig nagy örömmel fogadta a cég felajánlását. – Mindenkit jó érzéssel tölt el egy-egy ilyen történés! Aki ad és aki kap, egyaránt megtalálja jutalmát magában a cselekvő szeretetben!”– fogalmazott a kuratóriumi elnök. 

Az adományozó cég nevében Szekeres Attila informatikai vezető köszöntötte a résztvevőket. Aki beszédében kiemelte – A szervezetük nem csak számokból áll, hanem érző emberekből is, akik felelősséget éreznek a környezetük és embertársaik iránt. Rendszeresen dolgozunk azon, hogy felkaroljanak olyan tevékenységeket és közösségi célokat, melyek megérettek a támogatásra. Elkötelezettek a munkahelyi diverzitásban és igyekszünk megteremteni az egyenlő esélyeket. A munkahelyen alakult baráti csoportunk több alkalommal szervezett már támogató akciókat, a mostani laptop adománnyal a gyerekek jövőjét szeretnénk segíteni. – Az ünnepi alkalmon 21 laptop került átadásra, a többi készüléket ezt követően juttatják célba a Nissan munkatársai. Köszönetképpen a megajándékozott gyerekek prózás, verses, modern és népzenei műsort adtak elő.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában