Konferencia

2 órája

Drogterápiás otthon: konferencia fiatalokkal foglalkozóknak Ráckeresztúron

Élet a fiataloknak, azaz „Life for youth” – ez a címe annak a projektnek, melyet a ráckeresztúri drogterápiás otthonban valósít meg a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió. A zárókonferencián nem csak szakemberek, de maguk a fiatalok is elmondják élményeiket.

S. Töttő Rita

Erdős Eszter, a ráckeresztúri drogterápiás otthon vezetője

Fotó: FMH-archív / S. Töttő Rita

Augusztus 27-én, 10 órakor kezdődik a ráckeresztúri drogterápiás otthonban a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió „Life for youth” projektjének zárókonferenciája. Az eseményre fiatalokkal foglalkozó szakembereket várnak. A részvétel az előadásokon ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre augusztus 21-ig várják a jelentkezést ide kattintva. 

A „Life for youth – Élet a fiataloknak” című projekt célja, hogy elősegítse azon 18–30 év közötti fiatalok társadalmi integrációját, akiknél fennáll a kábítószer-függőség kockázata – így mutatta be a szervező a programot, melyen bemutatkozik a drogterápiás otthon és a Bonus Pastor Alapítvány közös drogprevenciós tanterve, mely hatékony segítséget nyújthat a drogprevenciót végző szervezeteknek és a fiatalokkal foglalkozó drogprevenciós szakembereknek.

Az előadásokat a projektben résztvevő fiatalok, valamint a drogterápiás otthon kliensei mellett szakemberek tartják – így például többek között Erdős Eszter, az otthon vezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában