Saját kézzel, szívvel-lélekkel

2 órája

Elkészült a remekmű Dél-Fejérben

A derék előszállásiak ismét csodát alkottak. Példás összefogás keretében bontották el, építették fel a Falumúzeum kerítését néhány hete: egy remekmű született. Akkor azonban az utolsó mozzanatokra már nem maradt idő, egészen mostanáig.

Kecskés Zoltán

Széleskörű összefogásnak köszönhetően újulhatott meg a Falumúzeum kerítése.

Fotó: Interjúalany

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy széleskörű összefogásnak köszönhetően újulhatott meg a Falumúzeum közvetlen környezete, udvara. Akkor a munka oroszlán részét elvégezték, már „csak" a dekor maradt hátra. A napokban aztán újra összejöttek és felvitték az utolsó kenetet a fakerítésre.

_remekmű_kerítés_Előszállás
Szorgos kezek munkája.
Fotó: Interjúalany

– Elkészült a remekmű! – újságolta örömmel Farkas Imre faluvezető a FEOL megkeresésére. Elmondta, hogy diákmunkások, közmunkások és az alpolgármesterrel közösen két rétegben lefestették a szélezetlen deszkákból (akácfából) álló kerítést, ezzel pedig teljesítette egy korábbi ígérvényét az előszállásiak felé. Farkas Farkas Imre zárgondolatként kiemelte, a falu apraja, s nagyja ismét bizonyította, hogy az összefogás csodákra képes, köszöni mindenkinek a munkáját!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában