Sportos nap

2 órája

Exatlon Velencei-tó: Aktívan és sportosan az agárdi szabadstrandon

Sportos napon vannak túl a második alkalommal megrendezett Exatlon Velencei-tó résztvevői. Gyerekek, felnőttek egyaránt kipróbálhatták a játékos feladatokat az agárdi tóparton.

S. Töttő Rita

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ugrással, célbadobással, mászó és még sok egyéb ügyességi feladattal készült a Velencei-tavi Sportért és Kultúráért Egyesület a második alkalommal megrendezett Exatlon Velencei-tó eseményére, melyet az agárdi szabadstrandon rendezhettek meg. Az aktív kikapcsolódást nyújtó sportprogramot július 27-én, szombaton tartották, melyre felnőttek, gyerekek, családok, baráti társaságok egyaránt jelentkezhettek. 

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A hangulatról az igazi nyári meleg mellett az izgalmas pálya, a sikerélményről pedig Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes és világbajnok kajakos, valamint Kása András exatlonista gondoskodott. A tervek szerint lesz harmadik Exatlon is a Velencei-tónál, a résztvevőknek tehát már most érdemes készülni a megmérettetésre.

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában