Közönségtalálkozó és filmvetítés

2 órája

Gárdos Péter érkezik a Barátság moziba!

A számos nemzetközi és hazai díjjal kitüntetett Szamárköhögés című filmszatírát vetíti a Barátság mozi augusztus 10-én. A vetítés után Gárdos Péter rendezővel Gruber Nóra, a mozi filmklubjának vezetője és Lukácsy György filmkritikus beszélget.

Gombor Lili

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A számos nemzetközi és hazai díjjal kitüntetett Szamárköhögés című filmszatírát vetíti a Barátság mozi augusztus 10-én, szombaton 16 órakor az 1100 éve Európában, 20 éve az Európai Unióban programsorozat keretében.

Gárdos Péter nem a forradalom hőseiről forgatott filmet, hanem azokról a hétköznapi, félős kispolgárokról, akik a lakásukban begubózva, a rádióra tapadva élték át a forradalom napjait. A filmvetítés után értékes ajándékokat ígérő játékos kvízre, majd közönségtalálkozóra várja a mozi a nagyérdeműt: Gárdos Péter rendezővel Gruber Nóra, a mozi filmklubjának vezetője és Lukácsy György filmkritikus beszélget.

A rendezvény ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött: regisztrálni ezen a linken lehet. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában