Hamarosan jönnek a felvételi ponthatárok!

Már nem kell sokáig izgulniuk a felvételizőknek, hiszen július 24-én, szerdán végre kiderülnek az idei ponthatárok! Mutatjuk hol lesz biztosan Pont Ott Parti.

Gombor Lili

Forrás: pexels.com

Július 24-én hirdetik ki az idei felsőoktatási felvételi ponthatárait, amire országszerte ponthatárváró rendezvényekkel készülnek. A fővárosi Pont Ott Partin, amelyet a Budapest Parkban tartanak, a ponthatárok kihirdetése előtt Lil Frakk X Doór Dj set, a ponthatárok kihirdetése után 20:30-tól Manuel koncert lesz.

Veszprémben VALMAR, Szegeden Carson Coma, Pécsett T. Danny-koncert lesz a ponthatárok kihirdetése után. Nyíregyházán K Kevin lesz az este fellépője, a debreceni Pont Ott Partit pedig idén is a Campus Fesztiválon tartják, de lesz ponthatárváró rendezvény Egerben, Miskolcon, Győrben és Kecskeméten is. A rendezvények ingyenesek, de némelyiken a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet ezen a linken lehet megtenni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában