Gesztenye Negyven

2 órája

Határátlépés, de több, jó ügy érdekében

Nagyigmándon lesz egy koncert, melyen egyszerre lesz születésnap és jótékonyság. A szervező, Gesztenye, több fellépőt is meghívott az augusztus 3-án tartott, nagy eseményre, köztük a megyék közti határátlépés vétségét is felvállaló One More Time zenekart is. Egyesületeket és kórházat is támogat, aki közösen ünnepel a születésnapossal.

Palocsai Jenő

Elsősorban a rockzene szerelmeseit várja a 40 éves Gesztenye a jótékonysági születésnapra

Forrás: Facebook

Tíz éve is volt egy fergeteges születésnapi parti Gesztenye, pontosabban Fancsik Gesztenye István szervezésében. Akkor ő a 30. születésnapját ünnepelte, egy jótékonysági koncert keretében. Azóta eltelt tíz év, de a cél változatlan: Egy jó születésnapi buli Nagyigmándon és sok támogatás alapítványoknak, egyesületeknek és a kórháznak.

–Idén jön 4-ik X, ezért egy hasonló méretű születésnapi partit szervezek mint a 30. esetében, ugyanúgy a jótékonyság jegyében, támogatva olyan szervezeteket, intézmények, amiket fontosnak tartok. Így a kedvezményezettek közé tartozik a Komáromi Selye János Kórház, a Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány, a Nagyigmándi Közösségekért Egyesület (NKE), valamint a Rex Komáromi Állatvédő Egyesület–áll a szervező ünnepelt közösségi oldalán.

Mint megtudtuk, az augusztus 3-án tartott rendezvény ingyenesen látogatható, de bárkinek lehetősége van adománnyal segíteni a felsorolt szervezeteket. Nem csak a belépés lesz díjtalan, hanem a parkolás és a sátorozási lehetőség is.

Olyan formációk álltak a jó ügy mellé, mint a Blues Walkers, a Dirty Dogs, a Rock Van, vagy akár a Wireless Heart. De színpadra lép majd a Fejér megyei érintettségű One More Time, és az utolsóként zenélő Törésvonal is, a Nagyigmándi Szabadidőparkban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában