Forgalmirend-változások

2 órája

Hétfőtől több akadályba is ütközhetünk az M6-os autópályán

Forgalomkorlátozásra, terelésekre kell számítaniuk a közlekedőknek a hétfő reggeli óráktól az M6-oson, előreláthatólag két héten keresztül.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: M6-os autópálya.

Fotó: TN/Archív

A munkákat végző Duna-Intertoll Zrt. arról tájékoztatott, hogy a forgalomkorlátozás a Kulcs, Rácalmás, Adony, Dunaújváros településeket, valamint a Hankook üzemet és a Dunaújváros északi részén található ipari parkot érinti az M6-os autópálya Rácalmás-Kulcs (61 km) csomópontjában.

„Munkavégzés kezdete: 2024. július 22. hétfő reggeli óráktól. Munkavégzés időtartama: előreláthatólag 2 hét. Lezárt útszakasz: Rácalmás-Kulcs csomópont (61 km) teljes csomóponti zárása mindkét irányból. Terelőútként észak felől az Adony csomóponton (54 km) van lehetőség ki- és ráhajtani az autópályára, déli irányból pedig a Dunaújváros Észak (66 km) csomóponton lehetséges a ki- és ráhajtás. Megértésüket köszönjük!" olvasható a közleményükben.

Vezető képünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában