Közösségépítés

2024.07.25. 12:30

Idén is nagy sikere van a jenői gyermektábornak

Múlt héten kezdődött és még jelenleg is tart a kéthetes jenői gyermektábor, melynek utolsó előtti napjára a feol.hu is ellátogatott.

Déri Brenda

Fotó: Kerekes Ildikó

A jelenleg is tartó jenői gyermektáborról nemrég már írtunk, ahogy arról is, hogy idén rekordszámú gyermek vesz részt, akik között vannak több éve visszajárók, testvérpárok és újonnan becsatlakozók is. A 2018 óta évről évre megrendezett tábor különlegessége, hogy a gyermekeket két héten át különböző programokkal örvendeztetik meg a szervezők.

Fotó: Kerekes Ildikó


Múlt héten volt már zumbaóra, kézműves foglalkozás, hűsítő locsolás tűzoltófecskendővel a Polgárdi Tűzoltóság jóvoltából és egy helyi gazda azt is megengedte nekik, hogy kipróbálják a mezőgazdasági gépeket. De ez a hét sem telik izgalmak nélkül. A hét kutyás, valamint vadászbemutatóval indult, látogatásunkról éppen kézműves foglalkozás zajlott, pénteken pedig, a tábor utolsó napján Székesfehérvárra látogatnak, a Koronás Parkba. 
A helyszínen Kerekes Ildikó a feol.hu-nak elmondta, hogy a tábor a közösségépítésről is szól, aminek eredménye már most is jól látszott, hiszen javarészt összeszokott bandát alkottak a táborozók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában