Meghosszabbították a határidőt

10 órája

Július 31-ig lehet leadni a Nemzet Fiatal Művészeiért Alapítványnál a pályázatokat!

A Nemzet Fiatal Művésziért Alapítvány azért jött létre, hogy a tehetséges, de hátrányos körülmények között élő gyermekeknek és fiataloknak segítsen tehetségük kibontakoztatásában és fejlesztésében.

Feol.hu

Forrás: Illusztráció: Pexels.com

A fő cél megtalálni és úgy támogatni a fiatalokat, hogy közben nem szakadnak el környezetüktől, helyi szinten kapnak lehetőséget a képzésre, tanulásra, szakemberek, mentorok segítségével a művészet valamennyi területén. Az Alapítvány egy komplex programon keresztül Magyarországon minél több gyermeket és fiatalt kíván támogatni, hogy kiváló tudást kapjanak a tehetségük továbbfejlesztése érdekében. A támogatott gyermekek és fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy akár 5. osztályos koruktól kezdődően támogatással le tudják küzdeni a szociokulturális hátrányukat, tehetségük kibontakozhasson, továbbtanulásukhoz segítséget kapjanak. 

Az NMFA 2024 pályázati felhívására természetvédelem (10-12 éves korosztály számára, az Univerzum csodái a fenntarthatóság tükrében címmel), állatvédelem (13-15 éves korosztály számára, az Univerzum csodái a fenntarthatóság tükrében címmel) és fenntarthatóság (16-22 éves korosztály számára, az Univerzum csodái a fenntarthatóság tükrében címmel) témakörökben lehet művészeti alkotásokat benyújtani. A pályázat leadásának határideje: július 31. éjfél. A pályázathoz szükséges regisztrációs lapot, illetve a letölthető dokumentumokat megtalálja itt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában