Szabadtéri színházi program

2 órája

Rock and roll és a Made in Hungária a Csajághy színpadán

A magyar rock and rollnak a hatvanas évek Rózsakert bisztrója volt a bölcsője, néhány megszállott fiatal a megálmodója s egy csipetnyi amerikai „fíling” a sója – legalábbis Fenyő Miklós és Tasnádi István Made in Hungária című darabja szerint, mellyel szombaton este rázták fel a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpad közönségét.

S. Töttő Rita

Fotó: Kőmíves András

Rock and rollal folytatódott július 20-án, szombaton este a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpad nyári programsorozata: Fenyő Miklós és Tasnádi István Made in Hungária című musical előadása könnyed nyári darabnak ígérkezett, melyből a közönség megismerhette Fenyő Miki zenekar alapításának mozgalmas történetét: az Amerikából visszaköltöző Fenyő család forróvérű fiatalembere ugyanis nem csak a rágót meg a menő cigit hiányolta itthon, de a rock and roll-t is. Így hát lépett egy nagyot s barátaival, leküzdve minden akadályt, létrehozták a Hungáriát…

Fotó: Kőmíves András

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában