Ön választ, mi segítünk

2 órája

Közösségeket segítő kezdeményezéseket támogathatnak a vásárlók

Idén is fut a Tesco Ön választ, mi segítünk elnevezésű programja, amely július 15-én szavazási szakaszába lépett: a vásárlók zsetonok bedobásával jelezhetik, melyik közösségi programra adják a voksukat. A legtöbb szavazatot kapó, helyi közösségeket segítő kezdeményezéseket pedig az áruházlánc pénzzel támogatja.

Borsányi Bea

Forrás: tesco.hu

A Tesco 15. közösségépítő pályázatára több mint 300 jelentkezés érkezett. A pályázati anyagok közül 152 projektet választottak ki, amelyek országosan összesen 38 millió 400 ezer forint támogatásban részesülnek majd. Ebből közel 37 millió forint sorsáról a vásárlók szavazatai döntenek. Július 15. és augusztus 11. között összegtől függetlenül minden vásárlás után egy darab zsetont adnak az áruházakban, amellyel a kihelyezett zsetongyűjtő pontokon az adott körzet pályázatainak egyikére adhatják le voksukat. Ezek közül a szavazási időszak végén a körzetenként legtöbb zsetont kapott kezdeményezés 400 ezer, a második helyezett 200 ezer, a harmadik pedig 100 ezer forint támogatást kap a cégtől. A 2016 óta zajló programban eddig közel 570 millió forinttal több mint 2200 helyi kezdeményezés támogattak.

Idén is vannak olyan Fejér vármegyei szervezetek és programok, amelyeket a fenti módon Önök segíthetnek:

Mányi Mesevár Óvoda és Mini Bölcsőde

Aranybulla Könyvtár Alapítvány (Székesfehérvár)

Volt Sárbogárdi Diákok az Alma Materért Alapítvány

A Vasváris Gyermekekért Alapítvány (Dunaújváros)

 Alsótöbörzsöki Iskoláért Alapítvány (Sárbogárd)

 Tordasi Mesevár Óvoda

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában