Előrelépés

8 órája

Megnyílt Polgárdiban a Penny

Az újonnan nyíló bolt július 25-től várja a vásárlókat a hét minden napján.

Déri Brenda

Hétköznapokon és szombaton reggel fél 7 és este 20 óra között, míg vasárnap reggel 7 és 18 óra között tart nyitva a Penny

Forrás: Nyikos László FB-oldal

Polgárdiban, a 7-es főút mentén lévő Penny áruház megépüléséről, valamint nyitási időpontjáról már több cikkünk is született, hiszen a környéken sokan várták már, hogy létesüljön egy nagyobb élelmiszeráruház.

Megnyílt Polgárdiban a Penny
Forrás: Nyikos László FB-oldal

A nyitás, ahogy arról előzetesen tájékoztatták a lakosságot július 25-én, csütörtökön volt és mi sem bizonyítaná jobban azt, hogy valóban volt igény a megépülésére, mint a kígyózó sor az áruház ajtaja előtt. Rengetegen voltak kíváncsiak a bolt belső kialakítására és az árukészletre.

Az első vásárlók között tért be Polgárdi polgármestere is, Nyikos László is, aki később közösségi oldalán a következőképp fogalmazott: „Van aki szerint hatalmas előrelépés, van, aki szerint már épp ideje volt. Egy azonban biztos! Hiánypótló szolgáltatással bővültünk a mai napon, ugyanis megnyitotta kapuit a polgárdi Penny! Az első tapasztalatokat látva úgy gondolom, hogy a beruházással nagyot nyertek a helyi és a környékben élő emberek egyaránt”. 

Lejjebb hozzátette, hogy senkinek sem érdeke, hogy a város bármely boltja bezárja kapuit, csupán azt szeretnék, hogy a helyiek bőségesebb kínálatból választhassanak, mindezt pedig tisztességes áron. 

„A szolgáltatások minőségi és mennyiségi bővülése tovább erősíti településünk vonzerejét és élhetőbbé teszi városunkat. Ennek hatására a letelepedni vágyó családok további fejlődést és növekedést jelenthetnek az egész közösség számára. Célom, hogy az irány és a lendület megmaradjon, még a nehéz időkben is” – írta a polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában