Mától megint nyitva

2 órája

Művelődési házak várják a lakosságot

Remélhetőleg üdítően hat az új szakember megjelenése a közösségek szempontjából. Mostantól Végh Judit veszi át a balinkai és a mecséri művelődési ház irányítását.

Palocsai Jenő

Átmeneti szünet után újra rendeződtek a sorok, és erről Balinka polgármestere, Wéninger László adott tájékoztatást.

–Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy július 23-án, kedden újra kinyit a balinkai és a mecséri művelődési ház és mindkét könyvtár is, az új közművelődési szakemberünk, Végh Judit irányításával–fogalmazott a településvezető.

Végh Judit mind a két településrészen megnyitja a művházak kapuját. A polgármestertől kapott tájékoztatás szerint olyan rendszerességgel lesznek nyitva a szóban forgó helyek, hogy Mecséren kedden és szerdán, valamint a páratlan hetek szombatján várja a közművelődési szakember a lakosokat, 15 és 20 óra között, Balinkán pedig a csütörtök és a péntek, valamint a páros hetek szombatjai lesznek azok a napok, amikor nyitva van a közösségi tér, 15 és 20 óra között.

Wéninger László azt ígérte, hogy amennyiben valamely okból változást kell eszközölniük a nyitvatartás miatt, mindenképpen tájékoztatást adnak róla még időben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában