Rendezvény

2 órája

Nagy sikere volt a váltó fáklyafutásnak Mezőfalván

A nagy hőség sem volt akadály pénteken Mezőfalván, ahol Kovács István egykori maratonfutó kezdeményezésére váltó fáklyafutást tartottak.

Déri Brenda

Forrás: Kovács István

Ahogy arról már oly sokszor, legutóbb múlt héten írtunk, Kovács István régebben sport eredményeiről, de ma már inkább közösségi akcióiról híres a megyében. A legutóbb múlt pénteken tartottak a kezdeményezésére váltó fáklyafutást Mezőfalván, ahol szerencsére várakozáson felüli volt a létszám. 

– Az első fáklya futó, Rácz Éva volt, aki hosszú éveken át a település ápolónőjeként tett a lakosságért. Majd jöttek a felnőttek, családok, voltak akik unokákkal. A résztvevők érezhetően örömmel vitték az olimpiai lángot. Sőt a futáshoz csatlakoztak a program segítői és a polgárőrök is – számolt be István a feol.hu-nak.

Egyedi készítésű egyenpólóban futottak
Forrás: Kovács István 

Kiemelte, a Tóth család, akik gyerekekkel együtt, egyedi készítésű egyenpólóban futottak üde színfoltjai voltak a rendezvénynek.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában